Algemeen:
Bestuur
Foto`s
Nieuws
Puzzle
Teams
Toernooien
Velden A-K
Velden L-Z
Verslagen
Welkom
 
Programma:
Afgelopen Zaterdag
Komende Zaterdag
Week daarna
 
Link naar:
AMVJ-Sport
KNVB
AMVJ 5
AMVJ B1
AMVJ F1

Nieuws:

 
Afgelastingen:    
  1 Alle teams van AMVJ spelen in District WEST 1. Als het District WEST 1 in zijn geheel is afgelast, is dat te zien op Teletekst pagina 603 en op deze site!
  2 Als niet het gehele District WEST 1 is afgelast, wordt er per veld bekeken of daarop gevoetbald kan worden.
  3 Afgelastingen op de velden van AMVJ (thuiswedstrijden) worden op zaterdagochtend vóór 9.30 uur op deze site gemeld.
  4 In het geval van uitwedstrijden zijn wij afhankelijk van de wedstrijdsecretaris van de betreffende club: volgens afspraak behoort deze onze wedstrijdsecretaris te bellen als er een wedstrijd niet doorgaat. Vervolgens wordt deze afgelasting op de site gemeld.
  5 Helaas laten sommige wedstrijdsecretarissen het wat dat betreft afweten.
  6 Dus: als op de site staat AFGELAST is die wedstrijd zeker afgelast. In het andere geval kan het zijn dat de wedstrijd doorgaat (maar dat wordt niet doorgebeld) of niet doorgaat (maar dat is dan niet door de betreffende wedstrijdsecretaris gemeld!) (zie punt 5).
  7 De webmaster hoort graag wie op dit gebied slechte ervaringen heeft met bepaalde clubs: in ieder geval hoort DWV in het rijtje thuis.
     
kankusta duo prezzio
Il dimagrimento non è un problema
https://kankusta-duo.com/it/
Overig Nieuws:    
  160302 Na een verblijf van ruim 2 maanden in het ziekenhuis van de VU is Rudi Fellinga inmiddels overgeplaatst naar het Revalidatie Centrum Amsterdam, Overtoom 283, 1054 HW Amsterdam, Kamer 302. Bezoekuren van 14.00 - 21.00 uur.
  180602 West 1 – 2e Klasse B (2002-2003)

AFC (Amsterdam), AMVJ, Benschop, Candia’66 (Rhenen), CSW (Wilnis), Nieuwland (Amersfoort), Roda’46 (Leusden), Valleivogels (Scherpenzeel), Vianen, Swift (Amsterdam), VRC (Veenendaal), VVZ ‘49 (Soest)

http://bioveliss-tabs.com/
Slimming..
http://bioveliss-tabs.com/